O nas

MIRO NEKRETNINE d.o.o. - nepremičninska agencija

V agenciji MIRO NEKRETNINE d.o.o. vas bo sprejel Miro, prijazen in strokoven posrednik, ki se je po dolgoletnih izkušnjah v nepremičninskih poslih v različnih agencijah (20 let) odločil zbrati lastno ekipo strokovnjakov, ki se bodo popolnoma posvetili želji po zagotavljanju svojim strankam z najboljšo možno storitvijo. Pri nas boste našli toplo in prijazno vzdušje, skoraj družinsko, kjer se bomo z vami pogovorili o vaših željah, potrebah in možnostih. Da bi vam pozorno prisluhnili in vam nato predlagali tisto, kar menimo, da bi iz naših izkušenj najbolj ustrezalo vašemu opisu in bi bilo za vas najboljše. Ne skrbite, tudi mi vemo, na kaj morate biti pozorni, in vas bomo opozorili, tudi če česa ne veste. Pogovorili se bomo o dobrih in slabih straneh nepremičnine, vam pokazali njeno pravno plat in si ogledali nepremičnino.

Vsekakor pa lahko vse podrobnosti o storitvah, ki jih izvajamo, najdete v naših Splošnih pogojih (bodisi na prejšnji povezavi ali v naši poslovalnici).

Poudariti želimo tudi, da do vseh strank pristopamo z enako pozornostjo, saj nam je pomembno, da vsaka najde tisto, kar ji najbolj ustreza in da je na koncu zadovoljna, kar je tudi nagrada za naš trud. Sreča stranke je tudi naša sreča!

Kar zadeva področje dela, smo specializirani za otok Krk in Crikveniško riviero, saj imamo tam največ izkušenj, zato smo lahko strankam najbolj v pomoč.

Ob tem bi radi poudarili, da to delo opravljamo zaradi njega, ker ga imamo radi in so poleg zadovoljne stranke to naše največje gonilo.

Če torej iščete zanesljivega partnerja z izkušnjami, velikim entuziazmom in ljubeznijo do tega, kar počne, potem ste prišli na pravi naslov.

Z zaupanjem se obrnite na nas in poiščite kvadraturo svojega doma!